Bestuurswisseling 2016

december 28, 2016

Beste lezer,

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat het bestuur van Studentenvereniging Osiris is gewisseld. Het damesbestuur van 2015 – 2016 heeft ontzettend haar best gedaan. Zij hebben zich een jaar lang ingezet voor de vereniging en de handen uit de mouwen gestoken om ‘Samen voor de toekomst’ te gaan. Afgelopen november heeft de bestuurswissel dan daadwerkelijk plaatsgevonden en is er een nieuw, fris bestuur geïnaugureerd. Zij draaien met z’n achten nu al een aantal maanden en ook zij hebben het ontzettend naar hun zin.

Het nieuwe bestuur bestaat uit de volgende leden:

  • Voorzitter: Dennis Haisma
  • Vicevoorzitter: Xia Bijholt
  • Eerste Secretaris: Ruud Schaper
  • Tweede Secretaris: Jesse Otten
  • Eerste Penningmeester: Jochem Lödel
  • Tweede Penningmeester: Eline van den Nieuwenhof
  • Horecafunctionaris: Jildou van der Werf
  • PR-Functionaris: Wessel Nieuwenhuijse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *