Opendag VHL

februari 22, 2017

Afgelopen zaterdag was er weer een open dag van Hogeschool Van Hall Larenstein. Ook nu heeft Studentenvereniging Osiris haar gezicht weer laten zien. Het was geweldig om zo veel mensen te zien die misschien aan het VHL gaan studeren. Met het hele bestuur en zelfs nog een paar fanatieke leden was Osiris weer goed vertegenwoordigd! Er zijn veel mensen aangesproken, en ook is er twee keer een presentatie gegeven om meer te vertellen over onze mooie vereniging! Naderhand heeft een deel van de bezoekers nog een drankje gedronken in het Grand Café Van Hall, waarbij ook leuke gesprekken zijn gemaakt. We hopen jullie volgend schooljaar te mogen verwelkomen op het Van Hall Larenstein!

Kortom, een gezellige en geslaagde dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *