DuCie docu-avond

maart 5, 2018

Het was weer een gezellige, inspirerende en informatieve avond! Op 13 december 2017 was de lang geplande documentaire avond, georganiseerd door de Duurzaamheidscomissie, eindelijk aangebroken. Op deze mooie avond zijn er twee documentaires aangeboden, de avond is van start gegaan met ‘mission blue’, daaropvolgend ‘twisting the dragons tail’. Onder het genot van lekkere hapjes, waaronder een prachtige groene cake, en persoonlijke bediening mogelijk gemaakt door Rutger Lindijer, viel er aandachtig te kijken naar de interessante docu’s. Helaas was de opkomst naar dit geplande activiteit niet al te groot, maar dit maakte de avond natuurlijk niets minder!

Natuurlijk kijken we nu al uit naar de volgende DuCie docuavond die volgend jaar uiteraard terug zal komen! We hopen in vervolg graag op een grotere opkomst om zo meer mensen nuttig te informeren op een leuke en gezellige manier. Graag willen we de dames Wies van den Brande & Emma Hoeboer nog bedanken voor het verzorgen van de smaakvolle hapjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *