Ruilactie

juni 4, 2018

Zaterdag 19 mei 2018 gebeurde het eindelijk, de spullen van een zeer geslaagde inzamelingsactie, georganiseerd door de Duurzaamheidscommissie, zijn op bestemming aangekomen!

Dit jaar als ludieke actie voor onze mooie vereniging leek het de Ducie leuk om een bijzondere soort inzameling te houden, een ruilactie. Bij deze actie was het de bedoeling dat de deelnemers, alleen of in een groepje, een startproduct uitzochten van maximaal 3 euro. Met dit product konden ze 22 november vanaf 12 uur tot en met 9 uur druk bezig met het ruilen van spullen. de uiteindelijke vangst was gigantisch, een hoop gulle mensen die zelfs bereid waren om een steentje bij te dragen zonder er iets voor terug te vragen. De spullen die zijn verzameld verschillen van groot naar klein, van leuke boekjes en speelgoedauto’s tot een slee en zelfs een volledig functionerende fiets.

De dag was zeker geslaagd, er zijn een hele hoop leuke spullen verzameld voor kinderen. Van deze actie was het ruilen zeker geen huilen. Om de ludieke actie mooi af te sluiten en het doel te behalen zijn alle verzamelde producten ingeleverd bij een geweldig leuke kinderspeelgoedbank genaamd Speelgoedbank Op stelten Buitenpost. We zijn blij deze prestatie te hebben geleverd en zo hopelijk een hoop kinderen te verblijden met nieuw speelgoed.

Namens Ducie willen we graag alle deelnemers, de verzamelaars en de gulle mensen die meededen aan deze actie bedanken. Er is een goede inzet getoond van alle deelnemers en samen hebben we iets moois kunnen neerzetten. Zo hebben we met zijn allen de soos toch nog even in een mooi daglicht geplaatst.

Bedankt allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *