‘t Liwwadster Rondje

oktober 2, 2018

Dit jaar gaat de derde editie van ’t Liwwadster Rondje alweer van start! Op zaterdag 27 oktober bij citycamping de Wetterpôlle. Kom je favoriete sloep (de Zeeleeuw) aanmoedigen tijdens de wedstrijd! Na de wedstrijd en prijsuitreiking is er een supervet tentfeest met muziek van de B.T.W.-band en ons eigen lid Remco Straathof.

Deze topdag is natuurlijk niet mogelijk zonder vrijwilligers. Momenteel is Organisatie ’t Liwwadster Rondje opzoek naar enthousiaste mensen die een handje willen helpen. Deze hulp is nodig bij verschillende taken, onder andere bij muntverkoop, entree, parkeren of voedsel bereiden. Meld je nu aan als vrijwilliger via deze link! Voor vragen kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van ‘t Liwwadster Rondje, Rosa Schat, via liwwadsterrondje@gmail.com of 06 34 12 83 80.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *