Introductieweek 2022

Introductieweek 2022
Speciaal voor eerstejaars studenten wordt er door Studentenvereniging Osiris, in samenwerking met hogeschool Van Hall Larenstein, een introductieweek georganiseerd. Deze geweldige beleving vind plaats in de week voordat de studies officieel van start gaan, wat betekent dat je, wanneer je de eerste les inloopt geheid bekende gezichten ziet!

Tijdens deze week leer je op een laagdrempelige manier de stad Leeuwarden, je medestudenten, Van Hall Larenstein en Studentenvereniging Osiris kennen. Na deze week voel jij je hopelijk direct thuis in je nieuwe omgeving en ben je talloze vrienden rijker. Of je nou houdt van sportieve activiteiten, een goed feestje of lekker samen relaxen in de zon, er is voor ieder wat wils! Het belangrijkste is de gezelligheid.

Dit jaar loopt de introductieweek van 29 augustus tot en met 2 september.

Waarom Studentenvereniging Osiris?
Velen van onze leden kenden niemand voordat ze in Leeuwarden kwamen studeren en wonen, echter veranderde dat doordat ze zich aanmelden voor de vereniging. Studentenvereniging Osiris biedt vele mogelijkheden aan om jezelf te ontwikkelen en je sociale vaardigheden te verbeteren. Je kan je gehele studententijd inrichten zoals je zelf wilt! Je kan lid worden bij één van de vele commissies, meer kennis van de vereniging opdoen door ledenvergaderingen bij te wonen of je aan te melden bij verschillende activiteiten. Daarnaast kan je je door middel van borrels aansluiten bij één van de disputen of genootschappen van Studentenvereniging Osiris. Je kan ook met een groep lichting genoten een jaarclub oprichten, waarmee je met je eigen naam en kleding de vereniging kunt ondersteunen!