Jaarclub SALUTEM iMMORTALEM

Welkom (potentiƫle) nieuwe leden van Studentenvereniging Osiris! Wij zijn Salutem Immortalem en sinds november 2021 zijn wij hard aan het werk om de leden van de vereniging een stukje gezonder te maken. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens ons jaar in de Activiteitencommissie. Het viel ons op dat het als student erg makkelijk is om ongezonde eetgewoontes aan te leren. Samen hebben wij besloten om hier verandering in te brengen. Want ook in je studententijd is het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen!

Ons doel is dan ook om het eten van gezonde voeding onder de leden van Studentenvereniging Osiris te stimuleren. Dit doen wij door heerlijke gezonde recepten te delen en de leden door middel van tips en reviews een stukje bewuster te maken van wat gezond eten nou eigenlijk precies is. Zo hopen wij iedereen gezond door zijn studententijd te kunnen slepen!

Je kunt ons herkennen aan onze magenta-zwarte rugby truien met ons mooie logo achterop. Wij zijn uiter-aardbei voor een gezellig praatje.