Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie, ook wel ActCie genoemd, is een gezellige commissie van eerstejaars binnen Osiris. ActCie organiseert elke periode leuke activiteiten en toffe feesten voor alle leden van Osiris! 

Om deze activiteiten te organiseren komt ActCie elke maandag samen om 20.04 uur om te vergaderen onder het genot van een biertje of een ander heerlijk drankje. Tijdens de vergaderingen worden bestaande feesten gepland en nieuwe activiteiten verzonnen. Een voorbeeld van een feest dat elke periode terugkomt is Stressless, waarbij na de tentamenweek alle stress kan worden weggefeest. Tijdens een ActCie jaar leer je erg veel, namelijk: vergaderen, samenwerken en organiseren. Verder is het een ideale manier om in je eerste jaar veel mensen te leren kennen binnen Osiris. De ervaring die je opdoet tijdens je ActCie jaar kun je later goed gebruiken en het staat ook nog eens goed op je CV!

Dus, lijkt het je leuk om onvergetelijke feesten te organiseren met een groep gezellige en creatieve eerstejaars? Twijfel dan niet om een keer met ActCie mee te vergaderen! We zijn elke maandag te 

herkennen aan onze zwart-gele polo’s, dus spreek ons gerust aan!