Sponsoren

Zakelijk

Studentenvereniging Osiris is de grootste vereniging van Leeuwarden, en telt inmiddels bijna 600 actieve leden en een groot aantal reünisten. En is trots op de verbondenheid tussen haarzelf en haar sponsoren. Het doel is om optimaal gebruik te maken van elkaars netwerk en diensten om zo tot een goede samenwerking te komen. Sv. Osiris gaat graag met uw bedrijf of dienst opzoek naar een pakket op maat om uw naamsbekendheid te vergroten.

U kan bijvoorbeeld denken aan:

 • Een banner op onze website
 • Adverteren in ons verenigingsblad “de Troubadour”
 • Een banner in onze wekelijkse digitale nieuwsbrief
 • Het verspreiden van promotiemateriaal
 • Adverteren in Sociëteit ‘Abydos’
 • Adverteren op onze sloep “de Zeeleeuw”
 • Adverteren tijdens de introductieweek, welke Sv. Osiris organiseert, voor alle eerstejaars van het van Hall Larenstein

Daarnaast staan wij natuurlijk open voor vernieuwende ideeën die we samen met u kunnen uitwerken.

Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact op met onze PR- en Sponsorcommissie om de mogelijkheden te bespreken!

Email: relatiebeheer@svosiris.com

Sponsoren

  Heb je studieboeken nodig? Bestel ze via www.studieboekwinkel.nl, dit is een sponsor van Osiris. Bij het bezorgen moet je de naam Sv. Osiris doorgeven! Deze boeken zijn normaal gesproken op te halen in de Osirisruimte elke dag tussen 13.00 en 15.00 uur.
  Wanneer je op zoek bent naar werk zit je goed bij HRpm! Sinds 2003 helpen we zoveel mogelijk studenten van Sv. Osiris aan een leuke bijbaan, weekendwerk of uiteindelijk aan een vaste baan. Al jaren helpen studenten van de mooiste vereniging van Leeuwarden op Keukenhof in Lisse, maar ook met heel veel andere klussen. We zijn dan ook trots om jullie sponsor te mogen zijn! Kijk op www.hrpm.nl of volg ons op facebook voor meer informatie over hrpm, het werk wat wij bieden en de actuele vacatures.
  DressMe Clothing: voor het leveren, borduren en bedrukken van alle soorten textiel! Voor vragen, informatie of een offerte, bel 088-0236100 of mail naar info@dressmeclothing.nl
  Voor een dampende kop koffie of thee, een lekkere lunch, een borrel of een Italiaanse maaltijd: je kunt op ieder moment van de dag bij Burgemeester van Napels terecht. ’s Avonds knappert het vuur in de traditionele stenen houtoven op maar liefst 450°C. Hier worden ambachtelijke Napolitaanse pizza’s bereid. Zacht van binnen en knapperig aan de buitenkant. Naast deze heerlijke pizza’s serveren ze natuurlijk ook Italiaanse pasta’s, salades en heerlijke nagerechten.
  Talent voor groei

 • Specialist in de sectoren agri- en foodbusiness
 • Ondernemend, nieuwsgierig, inspirerend en betrokken

Op zoek naar een baan?

 • Persoonlijke aandacht en begeleiding
 • Onze consultants komen uit de sector
 • Schakel tussen opleiding en arbeidsmarkt
  Op zoek naar een kamer, studio, appartement of woning in Leeuwarden? Maxx aanhuurmakelaars gaat voor jou op zoek!
  Fitness resultaat behalen? Dan ben je bij Bodyshape in Goutum, Leeuwarden aan het juiste adres. Vraag Nu Jouw Gratis Proefweek aan bij Bodyshape!
  Studentendrukwerk is dé online drukwerkshop voor studerend Nederland.
Je kan bij ons terecht voor het printen van verslagen, scriptiespostersbedrukte bierviltjes, foto op canvas en nog veel meer!
Makkelijk uploaden en in veel gevallen binnen één werkdag al in huis.
Neem snel een kijkje op Studentendrukwerk.nl.
  Heb je een wasmachine nodig? Of een koelkast? Bij Wasgoed.com kunnen studenten splinternieuw witgoed huren. Wij verhuren wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers en ander witgoed. Al onze apparaten zijn voorzien van een A-label, hét symbool voor milieuvriendelijk en energiezuinig gebruik
  Pure Energie is al 5 x op rij verkozen tot groenste energieleverancier door o.a. Consumentenbond. 100% groene stroom tegen een voordelig tarief.
  Quality Tailors. Bij Qualitytailors vindt u een uitgebreid aanbod aan luxueuze herenkleding. Wij bieden een uitgebreide collectie voor zowel werk, vrije tijd of speciale gelegenheden.

 

  Gala stress? Corsage nodig? De uitkomst is dichtbij, bij bloemenbinderij Rosa Fleur kunnen leden van Sv. Osiris al hun corsages en andere bloemen gerelateerde zaken halen!