Sponsoren

Mogelijkheden

Studentenvereniging Osiris is de grootste studentenvereniging van Leeuwarden en telt ruim 500 actieve leden en een groot aantal reünisten. Osiris streeft naar een professionele samenwerking tussen de vereniging en haar sponsoren. Verbondenheid is daarom ook één van onze prioriteiten.

Sponsoren hebben de mogelijk om via een breed platform aandacht naar hun producten of diensten te trekken. Deze producten of diensten kunnen direct aantrekkelijk zijn voor studenten, maar het kan ook om stageplekken of potentiële werkvelden gaan.

Studentenvereniging Osiris stuurt wekelijks e-mails naar haar leden, waarin gesponsorde berichten in kunnen staan. Daarnaast wordt er vijf keer per jaar een exclusief verenigingsblad uitgebracht en beschikt de vereniging over een eigen sloep, die aanwezig is bij roeiwedstrijden door heel Nederland. Uiteraard is Osiris ook te vinden op verschillende sociale media platformen, zoals Instagram, Facebook, onze website en onze mobiele Osiris app.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Pr- en Sponsorcommissie, via: relatiebeheer@svosiris.com

Contact gegevens

Sponsoren