Jaarclub Agentibus

“Hakuna matata” is een zin die menig Disney fan niet snel zal vergeten. “Hakuna matata” betekent letterlijk vertaald vanuit het Swahili “geen problemen” of “geen zorgen”. Jaarclub Agentibus staat bekend om deze leus. 

Het doel van jaarclub Agentibus is om activiteiten te organiseren die het stimuleren om jeugdsentimenten naar boven te halen. Denk daarbij terug aan je kindertijd. Als kind hoefde je niet te denken aan: “heb ik wel genoeg geld over voor mijn huur”, “wat zal ik eens vanavond eten” of “hoeveel bier kan ik nog drinken voordat ik moet barfen”. Een zorgeloos leven. Jaarclub Agentibus wil dit doel behalen door spelavonden en filmavonden door het jaar heen te organiseren voor de vereniging. Daarnaast organiseert jaarclub Agentibus éénmaal per jaar een bonte avond.

Jaarclub Agentibus is in 2019 begonnen uit de vriendengroep Arnold, Luna, Irene, Ylona, Sem, Thymo, Joyce, Jochen, Léon, Nova & Carlijn. Samen met als doel om de tijd bij Sv. Osiris onvergetelijk te maken. Deze mensen zijn in de Sociëteit te herkennen aan de cyaan blauwe overhemden met magenta roze opdruk