Jaarclub Avalon

Wij zijn jaarclub Avalon en bestaan uit Maud Post, Mara Oonk, Silke Sportel, Pauline Klaassen, Inge Steigstra & Nicole van der Star. Wij zijn zes spontane meiden die elkaar in de introductieweek van 2019 hebben leren kennen en sinds 2020 een actieve jaarclub zijn. Laat me je wat meer vertellen over onze jaarclub! 

Al die leuke feestjes in de soos, daar hoort een geweldig outfitje bij! Vaak zijn de feesten in de soos gekoppeld aan een thema. Ons doel is: “Het helpen versterken van themafeesten door het dragen van verkleed kleding te stimuleren.” Wij vinden dat iedereen verkleed moet komen en helemaal los moet gaan!  

Wij bereiken ons doel door minimaal 1x per periode een DIY te maken die in de weekmail verschijnt. Deze DIY is gefocust op betaalbare verkleedkleding of tips op het studenten budget. Ook geven wij 1x per jaar een feest, en minimaal 1x per periode een toevoeging op jullie outfits. 

Op de dinsdagen kan je ons spotten in onze gouden blouse, maar vaak ook op de donderdag! Wil je nou meer over ons weten, of samen iets organiseren? Contacteer ons gerust! We hopen jullie snel in de mooiste outfits te zien.