Jaarclub Extravaganza

Wij zijn jaarclub Extravaganza. Een jaarclub die is ontstaan met de chaos van de introweek, de febo, feesten in de soos en de pizza’s van de jumbo. Extravaganza telt zeven leden. Robin de Vaal als voorzitter, Lars Ruijter als vicevoorzitter, Koen Koot als secretatis, Thomas Antonis als penningmeester, Anna Karsten als borrel functionaris, Sanne Zemmelink als Pr-functionaris en Martijn Hartman als moppen functionaris. 

Sinds 14 juli 2020 proberen wij het gelach te stimuleren binnen de vereniging. Dit doen wij door middel van het verspreiden van moppen en raadsels. Zo verschijnt er om de week een mop of raadsel in de weekmail. Ook organiseren wij twee lachwekkende activiteiten per schooljaar zoals een pub quiz met grappige feitjes of een foto actie. Er zal ook eens per schooljaar een feest worden gegeven met een jolig thema. 

Wij zijn te herkennen aan onze gele polo’s met een groen logo achter op de rug. Ons logo bestaat uit een nar met onze leus, naam en jaartal. De nar was vroeger in de middeleeuwen de persoon die de vorsten vermaakten door middel van grappige acties. De leus Rideo ergo sum staat voor ik lach, dus ik ben. De leus is afgeleid van de stelling Cogito ergo sum (ik denk, dus ik ben). 

Als er nog vragen zijn of suggesties voor een leuke activiteit, wees dan niet bang om ons aan te spreken of een berichtje te sturen. Hopelijk zien we je snel op school, in de soos of bij een van onze activiteiten!