Fotocommissie

De Fotocommissie is te herkennen aan hun zwarte polo’s met flitsend blauwe opdruk. Deze diverse groep heeft één gezamenlijke passie: fotograferen. Wij komen ongeveer elke twee weken bij elkaar om te vergaderen. Hierbij bespreken we de activiteiten en feesten die gaan plaatsvinden de komende maand en reflecteren we op de vorige avonden. Na de vergadering sluiten we de avond af met een drankje. 

Voor elke gelegenheid worden twee fotografen ingezet. Onze taak is om de leukste, grappigste en meest legendarische momenten van de vereniging te vereeuwigen. Dit doen we met ons vaste camera duo, Flits en Lenske. Het paar is echter nogal eenkennig, dus kunnen ze alleen gebruikt worden door (oud-)leden van de FotoCie. Tussen het maken van de foto’s door is er genoeg tijd om van het feest mee te genieten. We zijn een halfuur voor aanvang aanwezig, waarna de camera gedurende de avond langs alle aanwezige (oud-)leden gaat omdat iedereen langzaam minder scherp ziet dan de camera. Als er uiteindelijk geen scherpe foto’s meer worden gemaakt, wordt de camera ingeleverd bij het deurbeleid en gaan we de rest van de avond met z’n allen los. Na het uitbrakken worden de foto’s meestal de volgende dag al uitgezocht. Hierbij wordt bepaald welke foto’s worden gepubliceerd (nee, we verwijderen geen foto’s op verzoek, sorry). Als de foto’s zijn gesorteerd worden ze gedeeld.

In het kort zijn we een gezellige groep vrienden met een gedeelde passie voor fotograferen en feesten. Sta jij ook liever achter de camera dan ervoor en lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten? Spreek ons dan vooral aan en wie weet loop jij binnenkort ook in zo’n flitsende polo door de school!