Grand Café Van Hall Commissie

De Grand Café Van Hall commissie zorgt er elke schooldag voor dat jij, vanaf 15.00 uur de dag kan afsluiten met een koud of warm drankje in het Grand Café, we hebben vier Grolsch taps èn een wisseltap! Daarnaast ook genoeg koelkastbieren! Als je niet van bier houdt, ook goed! “Wijnen, wijnen, wijnen” ging ook bijna dagelijks over de toonbank. Dit alles voor een studentenprijsje!

Even een borreltje na de les, een volledige middag spelletjes spelen of toch even de kater wegwerken? Het Grand Café is een plek vol gezelligheid waar iedereen van harte welkom is. Is de kantine al dicht maar heb je toch wel heel veel trek? Een portie nacho’s of een tosti gaat er natuurlijk altijd wel in. Voor de spelletjesliefhebbers hebben we een mooi assortiment aan spelletjes in het Grand Café staan. Verder worden er elke periode activiteiten georganiseerd, zoals een tosti-middag (maak een tosti naar wils voor slechts 1 euro!) en een Bingmiddag. Vorig schooljaar hebben wij het café tijdelijk verplaatst naar onze Sociëteit ‘Abydos’. We hopen binnenkort onze deuren in school weer te openen! Verder organiseren andere partijen, zoals commissies, studieverenigingen, DiJaG’s of docenten ook activiteiten in het Grand Café!

De Grand Café Van Hall Commissie zorgt ervoor dat het Grand Café elke dag open kan. Samen als commissie zijn we verantwoordelijk voor het draaiende houden van het Grand Café. Hierbij kan je denken aan het inkopen van de voorraad, het regelen van tappers en spullen inkopen voor het onderhoud aan het Grand Café. Als lid van de Grand Café Van Hall Commissie is er veel te leren op het gebied van het runnen van een horecagelegenheid. We zijn met elkaar niet alleen een commissie maar ook een vriendengroep! Wekelijks wordt er op woensdag vergaderd om alle zaken rondom het Grand Café te bespreken, één tot twee keer per jaar gaan we ook met de gehele commissie even op cafétocht om inspiratie op te doen en gaan we een weekendje weg, om de (nieuwe) leden beter te leren kennen.

Lijkt het jou leuk om een vergadering bij te wonen als gast, om te zien wat een vergadering inhoud en hoe het in zijn werk gaat om het Grand Café draaiende te houden? Spreek ons vooral aan! Ook als je graag achter de tap wilt staan! We zijn te herkennen aan de zwarte overhemden met het Grand Café Van Hall logo op de rug. Heb je nog andere vragen, je kunt ons bijna elke dag wel in en rondom het Grand Café vinden.