Jaarclub Imperium Vocatus

Welkom, wij zijn jaarclub Imperium Vocatus en sinds 2019 zijn wij een officiële jaarclub der Sv. Osiris. In het latijn staat Imperium Vocatus voor ‘kracht van de alcohol’. Menig student komt tijdens zijn of haar studententijd vaak in aanraking met dit schoon. Nu dachten wij, laten we onze krachten bundelen door middel van borrels, want wat een goede borrel allemaal wel niet te weeg kan brengen is iets moois in onze ogen.

Jaarlijks organiseren wij diverse borrels, als steuntje in de rug, om de eerstejaars leden meer met elkaar in contact te brengen. Dit doen wij dan ook vooral in de eerste periode. Ons doel is daarom ook om de nieuwe eerstejaars studenten die lid zijn geworden van Sv. Osiris te betrekken bij het verenigingsleven en daarbij op gang te helpen met het begin van iets nieuws.

Natuurlijk is dit niet het enige wat wij doen. Elk jaar zorgen wij er voor dat er elke week van periode 1 in de weekmail een tip van de week is te vinden. Hier zijn tips over allerlei verschillende dingen te vinden die spelen binnen de vereniging. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een activiteit die verschillende lichtingen bij elkaar brengt.

Imperium Vocatus telt zeven leden. Puck, Joep, Maikel, Kim, Kimberly, Thom en Cor. Wij zijn te herkennen aan onze zwarte polo’s met rode mouwen met op de rug onze krachtige gouden leeuw afgebeeld.