Jaarclub Indefinita

‘Naar de horizon en daar voorbij!’ is waar Jaarclub Indefinita voor gaat. Wij zijn Mees, Nina, Lotte, Rigt, Helena, Noor, Fleur, Busse en Guus en in de loop van verenigingsjaar 2021- 2022 hebben wij deze gezellige vriendengroep kunnen vormen. Als vriendengroep willen we uitdagende activiteiten organiseren die wat bijdragen aan de vereniging en aan haar leden. Op 10 mei 2022 zijn wij officieel ingehamerd.

Het doel v
an Indefinita is het verbreden van de horizon onder de leden van Studentenvereniging Osiris. Wij zijn er op uit om jullie uit je comfortzone te trekken en nieuwe ervaringen mee te geven. Per verenigingsjaar hebben wij minstens twee activiteiten voor jullie in petto, zullen we een stuk schrijven in de troubadour en als klap op de vuurpijl: een stedentrip organiseren!

Gezelligheid en reuring is waar wij van houden. Je kunt ons vaak vinden op donderdagen in Grand Café Van Hall en in Sociëteit ‘
Abydos’.

Vragen over Indefinita of samen iets organiseren? Zoek ons vooral op in de soos of stuur een berichtje. Met onbegrensde groet, en tot soos!