Kennismakingscommissie

Wij zijn de Kennismakingscommissie van het Van Hall Larenstein, binnen Studentenvereniging Osiris bekend als het KC. Wij bestaan uit studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein, waaronder leden van Studentenvereniging Osiris en verschillende studievereniging. Al jarenlang organiseren wij voor het Van Hall Larenstein de introductieweek, een week vol gezelligheid en activiteiten waarbij je elkaar, de school, de stad en de studentenvereniging leert kennen voordat je opleiding van start gaat. 

Wij zorgen ervoor dat jij je studententijd zo goed mogelijk begint! Je studententijd is namelijk de mooiste tijd van je leven. Maar als je gaat studeren gaan er veel dingen veranderen. Je begint aan een nieuwe opleiding, op een nieuwe school en in een nieuwe stad. Je leert vele nieuwe mensen kennen en misschien ga je wel op kamers in Leeuwarden. Dit jaar helpen we je tijdens jouw introductiedag kennis maken met de school en andere eerstejaars. 

Zoals men uit voorgaande jaren zegt, is dat er altijd wordt gezorgd dat gezelligheid in de introductieweek centraal staat. Tijdens jouw introductiedag maak je ook vast kennis met Studentenvereniging Osiris. Je kunt er vrienden voor het leven maken door een jaarclub te beginnen of jezelf verbeteren door je in te zetten voor een commissie, waarbij je voldoende nieuwe vaardigheden aan kunt leren die later in je carrière weer toe kan passen.

De Kennismakingscommissie is een tijdelijke commissie die elk jaar van maart tot september bezig is met de organisatie van de introductieweek. Alles om ervoor te zorgen dat de kennismaking met jouw studententijd zo leuk mogelijk is. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat alles gedurende de week goed verloopt. Dit jaar wordt er een aangepaste introductieweek georganiseerd vanwege de coronacrisis. Dit heeft ons als KC, net als afgelopen jaar, voor een grote uitdaging gezet om ook voor jullie een leuke en gezellige introductie te organiseren. Ondanks de richtlijnen waar wij ons allemaal aan moeten houden, hebben wij voor jullie dit jaar een onvergetelijk programma georganiseerd. Alles om ervoor te zorgen jullie ook dit jaar met een knal jullie studententijd kunnen beginnen.

Lijkt het jou ook leuk om volgend jaar de introductie voor de nieuwe eerstejaars studenten te organiseren? We zijn als KC 2021 te herkennen aan onze bordeaux rode polo’s met gouden opdruk, je mag ons altijd even aanspreken voor al je vragen!