lustrumcommissie

Op 1 januari 1996 is Studentenvereniging Osiris ontstaan uit de fusie van Reholitas te Bolsward, Abundia te Leeuwarden en Demeter te Groningen. De rekenwonders onder ons hebben dus al door dat sinds 1 januari 2021 onze vereniging haar 5e lustrum is ingegaan, of in andere woorden; haar 25 jarig bestaan.

Helaas zaten wij in januari 2021 nog in een vaste greep van de COVID-19 pandemie, waardoor er is gekozen om het jaar lang activiteiten, feesten en brak voelen te verplaatsten naar het begin van schooljaar 2021-2022. Deze keuze is onverhoopt toch de juiste, aangezien het toekomstbeeld van september ons een goede hoop biedt.

Het komende jaar gaan wij als Lustrumcommissie jullie voorzien van verschillende activiteiten en feesten waarbij het vloeibaar goud in overvloed over de toonbank zal vliegen. Enkele voorbeelden van de activiteiten zijn een Lustrumgala, Lustrumweekend, Lustrumreceptie, biercantus, drankspellenavond en nog veel meer! Dit wil je niet missen!

Kom onze vereniging vergezellen en laten we er samen een geweldig, maar voornamelijk gezellig lustrumjaar van maken. Laten we eerlijk zijn, het is toch dé manier om een periode van 1,5 meter, thuis blijven, en het missen van sociale contacten achter je te laten. Schrijf je in en hopelijk tot snel bij één van onze activiteiten!