Jaarclub Multis Imaginibus

Wij zijn jaarclub Multis Imaginibus. Een jaarclub die staat voor de verbintenis van de leden van Studentenvereniging Osiris en het verbreden van de kennis over films en series. Wij zijn te herkennen aan onze licht turquoise polo’s met ons logo geborduurd in zwart, wit en oudroze. In 2023 zijn wij ingehamerd als jaarclub en kijken wij er erg naar uit om activiteiten te organiseren voor de huidige en nieuwe leden.

Er zijn bepaalde doelen die wij hebben opgesteld voor onszelf die wij behalen door verschillende feesten en activiteiten te organiseren voor de gehele vereniging. Denk hierbij aan een filmavond, filmrecommandaties en moviesnacks in de periodieke Troubadour en een groot feest met als thema een film, filmserie of filmgenre.

Naast onze jaarclub zijn veel van ons erg actief binnen de vereniging. Daarom zijn wij als groep ook veel te vinden in Soci√ęteit ‘Abydos‘ en in het Grand Caf√© van Hall. Hopelijk zien wij jullie daar ook en stap gerust een keer op ons af voor eventuele vragen. Tot snel!