Muziekcommissie

Het nieuwe jaar is van start gegaan en er komt van alles op jullie af. Nieuwe mensen, nieuwe omgevingen en dit jaar beginnen jullie aan een nieuwe studie. Dit is allemaal erg leuk, maar wat ook erg leuk is, is dat de Muziekcommissie wekelijks feesten en activiteiten in Sociëteit ‘Abydos’ organiseert!

Hierdoor kunnen jullie naast het harde studeren ook lekker ontspannen en het beste uit je studententijd halen! Tijdens deze feesten en activiteiten zorgen wij als Muziekcommissie voor de muziek in de Sociëteit. Hierbij zorgen wij dat de geluidsinstallaties werken en zetten wij de afspeellijsten voor de themafeesten in het muzieksysteem. Wij zorgen dat alles up-to-date is om een dik feest te houden! De Muziekcommissie zorgt er voor dat er flink gefeest en gedanst kan worden op iedereen zijn favoriete plaatjes.

Naast deze bezigheden organiseert de Muziekcommissie dus ook activiteiten. Wij organiseren één keer per periode een ‘Raad De Plaat’ in het Grand Café op het van Hall Larenstein. Hierbij kan iedereen (individueel of in teams) met elkaar de strijd aangaan, om te kijken wie er de beste muziekkennis heeft! Dit gebeurt onder het genot van een drankje. Daarnaast organiseren wij ook een karaokeavond met de Jaarclub Reinas Bailando, waarbij mensen hun mooie en bijzondere stemmen aan de wereld kunnen laten horen!

Lijkt het jou leuk om deze muziek gerelateerde activiteiten te organiseren en wil je meer weten over de Muziekcommissie? Spreek ons dan aan om eventueel een keer mee te vergaderen. Je kunt ons herkennen aan onze zwarte polo’s met achter op een koperoranje bedrukt Muziekcommissie logo. De Muziekcommissie wordt ook tijdens de introductiedagen geïntroduceerd. Als je dat gemist hebt, neem dan vooral een kijkje op ons Instagram account: @Muziekcommissie_Osiris.