Muziekcommissie

De introductie dagen zijn begonnen en er komt van alles op jullie af. Nieuwe mensen, mensen, een nieuwe een nieuwe omgevingen omgevingen en na deze week beginnen en na deze week beginnen jullie aan jullie aan een nieuwe een nieuwe studie. Daarnaast hebben we helaas nog steeds te maken met het corona virus maar gelukkig gaat dit de goede kant op. De Muziekcommissie hoopt dan ook dat er dit jaar in Sociëteit ‘Abydos’ weer wekelijks feesten en activiteiten georganiseerd kunnen worden. Hierdoor kunnen jullie naast het harde studeren ook lekker ontspannen en het beste uit je studententijd halen. Tijdens deze feesten en activiteiten zorgen wij als Muziekcommissie voor de muziek in de Sociëteit. Hierbij zorgen wij dat de geluidsinstallaties werken en zetten wij de afspeellijsten voor feesten in het muzieksysteem en zorgen we dat alles up-to-date is om een dik feest te houden. De Muziekcommissie zorgt er dus voor dat er flink gefeest en gedanst kan worden op iedereen zijn favoriete plaatjes.

Naast deze bezigheden organiseert de Muziekcommissie ook leuke activiteiten. De Muziekcommissie organiseert één keer per periode “Raad De Plaat” in het Grand Café op het Van Hall Larenstein. Hierbij kan iedereen (individueel of in teams) met elkaar de strijd aan gaan om te kijken wie er de beste muziekkennis heeft, onder het genot van een drankje. Daarnaast organiseert de Muziekcommissie één keer per jaar “Soos Got Talent” waar mensen hun mooie, bijzondere, gekke of dronken talenten kunnen etaleren.

Lijkt het jou leuk om deze muziek gerelateerde activiteiten te organiseren en wil je meer weten over de Muziekcommissie, spreek ons dan aan om eventueel een keer met ons mee te kijken of te vergaderen. De Muziekcommissie is te herkennen aan onze zwarte polo’s met daarop een oranje bedrukt Muziekcie logo. De Muziekcommissie wordt ook tijdens de introductiedagen geïntroduceerd. Als je dat gemist hebt, neem dan vooral een kijkje op het Instagramaccount van Sv. Osiris waar de Muziekcommissie zichzelf ook zal introduceren.