Heerendispuut Nostradamus

Wij, Heerendispuut Nostradamus, willen jullie graag van harte welkom heten in het pittoreske Leeuwarden, op het Van Hall Larenstein én bij de grootste studentenvereniging van Leeuwarden: Sv. Osiris. Als aanstormend student staat jullie hier een bruisend studentenleven te wachten waar menig ouder, profeet, broer of zusterlief je al voor gewaarschuwd heeft.

Als dispuut organiseert Nostradamus al ruim 25 jaar feesten en partijen voor iedereen die wel van een fuifje houdt. Van een zwoele Beachparty in een ijskoude winter, tot een Bourgondische Maaltijd met een varken aan het spit, waar de kelken immer gevuld zullen zijn. Daarnaast begrijpen wij ook dat je met vaardigheden als bier drinken en feesten organiseren het, waarschijnlijk, niet gaat redden in het werkveld. Mede daarom is Heerendispuut Nostradamus in mei 1992 in Bolsward opgericht. Wij streven naar het verbeteren van de communicatieve vaardigheden binnen het ledenbestand van Heerendispuut Nostradamus én Sv. Osiris. Tevens zullen wij de zon voor iedereen laten schijnen, zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Ook ontbreekt het ons niet aan een eigen huis: de Villa. Hier is iedereen welkom in onze bar, waar de goudgele pretcilinders op u staan te wachten en waar de schlagers moeiteloos worden afgewisseld met house en oude disco. Ook houden wij hier graag borrels met andere disputen, genootschappen en jaarclubs om de onderlinge banden te waarborgen. Denk je nu: ’Dit is interessant, hier wil ik meer van weten!’ Spreek dan gerust één van ons aan. Wij zijn te herkennen aan onze geblokte truien in de kleuren ‘navy-blue’ en ‘burgundy-red.’

Met zonnige groet,

Heerendispuut Nostradamus