Pr- en sponsorcommissie

Onze studentenverenging heeft vele connecties met allerlei bedrijven die ons sponsoren. Het contact met deze sponsorbedrijven gaat via de Pr- & Sponsorcommissie. Deze commissie neemt het werven van sponsoren en het contact onderhouden van de huidige sponsoren op zich. Onze sponsoren zijn erg divers: van een uitzendbureau, naar eetgelegenheden en zelfs een sponsor waar de verenging DiJaG kleding of commissie kleding kan bestellen, maar ook sponsoren die handiger zijn voor de student zelf zoals een witgoed verhuurder. 

Daarnaast regelt de Pr- & Sponsorcommissie ook alles omtrent de merchandise die Osiris aanbiedt. Een aantal keer per jaar zijn wij ook op het Van Hall Larenstein te vinden waar wij onze merchandise verkopen aan onze leden. Mocht je tussendoor jouw Osiris merchandise collectie willen uitbreiden dan is het altijd mogelijk om onze merchandise functionaris te benaderen en een andere afspraak te maken tijdens onze vergadering op maandag om 20:00 uur in Sociëteit ‘Abydos’. 

Dan rust deze commissie nog de derde taak, namelijk het in een positief daglicht zetten van onze mooie verenging! Dit doen we doormiddel van het organiseren van ludieke acties. Samen met de verenging zetten we ons in om bijvoorbeeld bloed te doneren, flessen of speelgoed in te zamelen. Het geld dat we ophalen doneren wij bijvoorbeeld aan stichtingen die bijdragen aan gezinnen die in armoede leven. Verder geven wij één keer per jaar het geweldige ‘BIG Spender’ feest in onze Sociëteit ‘Abydos’. Tijdens dit feest staat spenderen centraal en organiseren wij een spannende act voor een van de bestuursleden van onze verenging.

Wil jij je kennis en vaardigheden over sponsor benadering, het organiseren van ludieke acties verbreden of heb je een goed idee voor een nieuwe sponsor, neem dan contact op met een van onze leden en hopelijk zien we je een keer mee vergaderen in Sociëteit ‘Abydos’.