Redactiecommissie

De Redactiecommissie maakt vijfmaal per jaar ons verenigingsblad de Troubadour. Dit verenigingsblad staat vol met terugkerende rubrieken, columns, spellen en ander interessant leesvoer. De diversiteit aan thema’s geeft de leden een kans om over elk wat wils te schrijven, ideeën te verspreiden en eigen standpunten kracht bij te zetten. Elke periode krijgen alle DiJaG’s, commissies en leden de kans om een pronkende bladzijde in de Troubadour te verzilveren. Daarnaast zorgen de leden van de Redactiecommissie ervoor dat er vermakende rubrieken, smaakmakende foto’s en studie ontwijkende puzzels bij geleverd worden.

De Redactiecommissie verzorgd tevens de sociale media van Studentenverenging Osiris. Wij schrijven, bedenken en maken de content die jullie op je feed voorbij zien komen. Verder houden we ook de stukken op de website van Studentenvereniging Osiris up-to-date en zullen deze in de toekomst uitbreiden met interessante artikelen. Ook deze website en de verenigings-app wordt door de Redactiecommissie, in samenwerking met de IT-commissie, beheerd.

Naast deze taken organiseren wij ook verschillende activiteiten voor de vereniging! Afgelopen jaar hebben wij in samenwerking met de Activiteitencommissie ‘Ranking Osiris’ georganiseerd wat een groot succes was en aankomend jaar staat er de enige echte Lustrum Biercantus op de planning!

Momenteel bestaan we uit een groep hard werkende creatievelingen, die om de week op woensdag vergaderen onder het genot van een alcoholische versnapering. Wanneer we niet vergaderen hebben we op woensdag werkoverleggen waarbij we bezig zijn met de nieuwe Troubadour, de sociale media, de website en/of app van Sv. Osiris.

Ben je creatief, kan je helemaal los gaan met designs of beschik je zelf over de potentie om een pakkend stuk te schrijven? Dan is de Redactiecommissie misschien wel iets voor jou! Onze leden zijn te herkennen aan onze zwart met zilver gestreepte dassen met zwarte giletjes of onze zwarte T-shirts met zilveren opdruk. Zie je iemand van ons lopen, schroom dan niet om ons aan te spreken!