Schiercommissie

Een van de dingen die je echt niet mag missen is het integratieweekend naar Ameland! Ook wel het Schierweekend. Dit is een weekend weg waar eerstejaars en meerderejaars elkaar op een gezellige manier kunnen leren kennen! Er wordt gedanst, gesjanst en gezongen tijdens het verblijf op een grote groepsaccommodatie. Ook vinden er meerdere activiteiten plaats op het weekend zoals een bierrace, een verrassingsactiviteit en een bezoek aan de lokale kroeg. Elk jaar heeft het weekend een ander thema, de leden komen allemaal in thema en de accommodatie waar we verblijven wordt ook omgetoverd in het thema! Wat moet je je nu bedenken bij zo’n thema? Eigenlijk alles, van “leger” tot “op safari”, het kan allemaal!

Het weekend wordt georganiseerd door de Schiercommissie. Deze commissie regelt alles wat te maken heeft met dit weekend. Van het vervoer naar het eiland tot aan de drankjes die gedronken worden. Ook staan de leden van de Schiercommissie het hele weekend achter de bar om iedereen van een drankje te voorzien!

Wij zijn niet te herkennen aan een vast kledingstuk aangezien het thema elk jaar veranderd, maar dragen vaak de shirts van het jaar daarvoor tot dat de nieuwe shirts er zijn. Op dit moment is dat een groen shirt met safari logo. Wil je meer weten over het weekend of de commissie, spreek ons dan gerust aan! Ook kan je ongeveer elk Osiris lid aanspreken want dit is een weekend die niemand wilt missen! We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien aankomend Schierweekend.