Damesdispuut Thalia

Welkom op het Van Hall Larenstein en misschien (hopelijk) ook wel bij Studentenvereniging Osiris. Binnen Sv. Osiris is er een aantal disputen, genootschappen en jaarclubs. Zo ook wij, Damesdispuut Thalia, en we stellen ons graag even aan je voor.

Damesdispuut Thalia is het enige Damesdispuut binnen Sv. Osiris en wij zijn te herkennen aan onze witte dispuutskleding met paarse opdruk. Wij proberen de vereniging te voorzien van kunst en cultuur door middel van verschillende feesten en activiteiten te organiseren. Een van de feesten die wij ieder jaar weer organiseren is Fiësta Mexicana. Hier laten we jullie elk jaar opnieuw ervaren hoe fantastisch lekker tequila is en gaan we met z’n allen helemaal op in de Mexicaanse sferen. Ook organiseren we onder andere een cabaretvoorstelling, zetten we ons vol enthousiasme in voor de vereniging en zijn we vaak tot in de late (vroege) uurtjes te vinden bij elke activiteit of feest!

Daarnaast zijn we een hechte vriendinnengroep en zijn we ook buiten de vaste donderdagavond vaak bij elkaar over de vloer te vinden of in ons dispuutshuis, het Theater. Wij wensen jullie een heel goed eerste jaar toe en verwelkomen jullie graag bij onze vereniging! Vermaak je en laat je gaan, het is ten slotte je studententijd!

Creatieve groetjes en tot snel,

Damesdispuut Thalia